моата 156-ца снощи в големият дъжд засмука вода през въздушния филтър,и се спомина.блокира двигателят.най вероятно счупи биела.а аз направо сам болен.
Известие
Collapse
No announcement yet.
една 156 се удави
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от jivko76 Покажи съобщениемоата 156-ца снощи в големият дъжд засмука вода през въздушния филтър,и се спомина.блокира двигателят.най вероятно счупи биела.а аз направо сам болен.
Прочети си застрахователната полица, защото това е застрахователна щета.
п.с. Ако имаш Каско де?"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
-
Първоначално публикувано от zimin Покажи съобщениелеле!
аз няма да карам като вали
Кофти за случката, дано се разминеш с малък ремонт. А как точно се случи?Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от jivko76 Покажи съобщениемоата 156-ца снощи в големият дъжд засмука вода през въздушния филтър,и се спомина.блокира двигателят.най вероятно счупи биела.а аз направо сам болен.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Ти па що влизаш в реките? Моя филтър примерно е на една педя над кората под двигателя, но има ли голяма локва не влизам. И колата ми е на една зигарена кутия разстояние от земята.
Знам, че ти е кофти, но вината си е твоя колега.
Дано обаче след ремонт всичко да е на ред и да си я караш. Аз не знам ремонт ли ще правиш или мотор ще купуваш, но дано да се разминеш с минимални разходи до колкото могат да се нарекат така.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от nikotm Покажи съобщениеВиждал съм на дизел какво причинява водния чук,дано при теб е малкия дявол колега.
Има и вариант само да затегне моторът, без да троши или огъва, но много зависи от оборотите на двигателя, при които е влязла водата_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
за да влезе вода, оборотите не са били малко. не е толкова лесно да вкараш вода в цилиндрите. я колата е била без пластмасовия конус вътре в кутията, я е била без кора под двигателя...
това за мен си е живо убийство или поне опит, а не неволно удавяне. ако имаш късмет може да се разминеш само с биела. ако нямаш- търси двигател от катастрофирала. ремонта ще ти излезе доста пари. ако имаш каско си нарави някакъв протокол от кат и тичай при застрахователите. трудничко е но могат да се вземат пари от тях.Last edited by fiore; d.m.y г., 19:49.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
за конуса незная,ако са го махнали в италия,значи е била без него.а кора под двигателя си имаше.просто водата и е дошла в пове4е.преди алфата имах типо,което сам го карал зверски даже и в по дълбоки води,но проблеми нямаше.дори и кора няма под двигателя,но филтъра му е само под капака,и засмуква въздух от там.не пожелавам на никой колега,да се среща с този проблем.ALFA ROMEO-156;1.8;16v;TS;1998g
FIAT TIPO-DGT 1.4ie
Comment
-
Тва 156-цата на моменти е ебати смешната кола!Кутията за филтъра сложили долу във водата!На много коли съм виждал да е там филтъра ама друга тръба след него я извежда горе за да не стане точно тази беля!Ако съм я купил чисто нова и това ми се случи трябва да ги дам на съд целата шибана компания там в италия!Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas
Comment
Comment